Antena Căutare

Activitate seismică intensă, la începutul lunii octombrie, în România! A avut loc un alt cutremur neobișnuit, în urmă cu puțin timp! 

România s-a cutremurat în această dimineață, când un seism s-a produs în județul Prahova, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. 

România s-a cutremurat în această dimineață, când un seism s-a produs în județul Prahova, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Conform sursei citate, cutremurul a avut loc în județul Prahova și a avut magnitudine de 2. Acesta s-a produs la o adâncime de 33 de kilometri și este al treilea produs în România, de la începutul lunii octombrie.

În luna septembrie s-au înregistrat opt cutremure cu magnitudinea peste 3 grade, cel mai puternic, produs în 19 octombrie în judeţul Vrancea, având magnitudinea 3,9, scrie News.ro

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri), Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Bilanţul TRAGIC al accidentului din Vaslui: o persoană în comă, alte trei rănite grav. De ce a refuzat şoferul testarea ... Poți crede? Drama lui ”Osz-Puk”. Un erou român, odihnește, de 28 de ani, într-un avion de vânătoare intrat în munte. Aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x