Antena Căutare

Cutremur de magnitudine ridicată pe 1 Martie în România! Unde s-a produs

Cutremur de magnitudine ridicată s-a produs în această noapte, de 1 Martie. Seismul s-a produs la ora 00:11, în zona Vrancea și a avut o magnitudine de 3.6 pe scara Richter.

Cutremur de magnitudine ridicată  pe 1 Martie în România! Unde s-a produs Galerie
cutremur putrenic 1 martie

Cutremur de magnitudine ridicată s-a produs în această noapte, de 1 Martie. Seismul s-a produs la ora 00:11, în zona Vrancea și a avut o magnitudine de 3.6 pe scara Richter.

Cutremur de 3, 6 grade pe scara Richter s-a produs chiar de Mărțișor. Seismul are o magnitudine importantă, fiind însemnat cu portocaliu în tabelul specialiștilor de la INFP (Institutul Național pentru Fizica Pământului). Cutremurul s-a produs la o adâncime de 89 de kilometri.

Cutremur de magnitudine ridicată  pe 1 Martie în România! Unde s-a produs

Cutremur în România pe 1 martie. Ce să faci în caz de pericol

În cazul producerii unui cutremur major, trebuie să aveţi în vedere următoarele aspecte: să pregătiţi dinainte un plan de urgenţă, să cunoaşteţi ieşirile din clădirea în care vă aflaţi, să evitaţi rănirile, să aveţi mâncare care nu se depozitează în frigider ce nu necesită preparare. Să nu intrați în panică, să dispuneți de trusă de prim ajutor. De asemenea, Ministerul Afacerilor EXterne a implementat Ro-alert, folosit în situații majore în care viața și sănătatea cetățenilor sunt puse în pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundații amenințătoare, atac terorist sau alte situații care amenință grav comunitățile.

1.000 de lei în plus pentru fiecare copil care se va naște. Măsura luată de mai mulți consilieri pentru a crește natalit... Babele din martie 2019. Ce sunt și cum se aleg babele în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x