Antena Căutare

Dambovita: Un politist i-a aruncat cu acid in fata unui vecin

Un barbat din Dambovita este convins ca vecinul sau, care este politist, a incercat sa-l desfigureze cu o substanta chimica. Se pare ca cei doi au ceva de impartit de mult timp, iar conflictul s-a aprins din nou aseara. Nervos, politistul a aruncat peste gard, catre rivalul sau, substanta periculoasa si apoi a disparut de acasa. Victima a ajuns la spital cu arsuri in zona capului.

Localnicii spun ca politistul provoca adeseori scandaluri, dar se foloseste de functia pe care o are pentru a scapa nevinovat din toate. De data aceasta, conflictul a degenarat cand unul dintre vecinii politistului l-ar fi reclamat la IGP pentru purtare abuziva. Atunci agentul a fost sanctionat de superiorii sai, asa ca a promis ca se razbuna.

Superiorii agentului au deschis o noua ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat de aceasta data, insa au refuzat sa faca orice fel de cometariu.

Se cauta tapi ispasitori dupa incendiul din Popesti Leordeni. Proprietarii apartamentelor dau vina pe autoritati... Intr-o luna se deschide prima ruta pe centura feroviara, intre Gara de Nord si Gara Progresul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x