Antena Căutare

Dan Diaconescu: "Sunt gata sa cheltuiesc pana la ultimul ban din avere pentru Oltchim"

Dan Diaconescu a fost invitat la "Acces Direct", unde a discutat despre privatizarea Oltchim. El a declarat ca este dispus sa-si cheltuiasca toata averea pentru a obtine combinatul.

Dan Diaconescu nu este dispus sa renunte la Oltchim, desi Victor Ponta a anuntat ieri ca licitatia a fost anulata pe motiv ca omul de afaceri nu a reusit sa demonstreze ca are banii, iar termenul de semnare a contractului a expirat.

"Sunt gata sa cheltuiesc pana la ultimul ban si toata averea! Nu renunt la Oltchim, sper sa castig in instanta", a spus Diaconescu.

El a mai precizat ca a primit amenintari la telefon dupa ce a aparut, luni, cu sacii cu bani. De asemenea, Diaconescu considera ca firmelor de transport de valori, pe care le-a apelat ieri cand a scos sacii cu bani de la banca, le este teama si de aceea nu au vrut sa ii ofere ajutor.

Afaceristul nu a vrut sa spuna cati bani erau in saci, insa a precizat ca e vorba de o suma de cel putin 3 milioane de euro.

"Nu se stie ce e in sacii aia. E un mare mister (...). E vorba de un secret bancar pe care nu vrem sa-l incalcam."

El a mai declarat ca banii sunt ai lui si ai "unor prieteni".

De asemenea, el a acuzat ministerul Economiei ca nu a dorit sa inceapa negocierile, desi el a respectat toate clauzele din contract.

Citeste si:

Dan Diaconescu nu mai are somn de cand a castigat licitatia de preluare a Oltchim

Dan Diaconescu; "Banii sunt din contul meu personal"

Dan Diaconescu nu mai are somn de cand a castigat licitatia de preluare a Oltchim... Dan Diaconescu: "Banii sunt din contul meu personal"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x