Antena Căutare

Dan Diaconescu: "Banii sunt din contul meu personal"

Dan Diaconescu sustine ca banii pe care a vrut sa ii duca la Ministerul de Finante pentru plata salariatilor de la Oltchim au fost scosi din contul personal. Diaconescu este dezamagit de faptul ca banii nu au fost acceptati de autoritati si a dus sacii plini cu bancnote la sediul televiziunii pe care o conduce.

Dan Diaconescu nu renunta la combinatul Oltchim. Spera sa il redobandeasca in instanta chiar daca nu a oferit la timp banii promisi la castigarea licitatiei. Desi a pierdut dreptul de a deveni propiretarul combinatului, Diaconescu a vrut sa le plateasca salariile angajatilor de la Oltchim, asa ca a scos din contul personal aproximativ trei milioane de euro.

Suma impresionanta nu a fost acceptata de autoritati, fapt care l-a impiedicat sa le arate oamenilor ca se poate face ceva bun si in tara noastra, dupa cum spune el.

„Guvernantii ne-au pus o bariera si nu ne-au lasat nici macar sa intram cu banii in Ministerul de Finante. Unde mai vedeti dummneavoastra asa ceva? Un om care ar fi putut trai linistit oriunde pe planeta asta, chiar si in Romania, la mine la Caracal m-as fi putut retrage, dar prefer sa risc tot ce-am castigat pana acum ca sa arat oamenilor ca, pe bune, se poate face ceva”, a declarat Dan Diaconescu la „Acces Direct”.

Dan Diaconescu: "Sunt gata sa cheltuiesc pana la ultimul ban din avere pentru Oltchim"... Romanii isi dau aproape tot salariul pe mancare si pe benzina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x