Dawson McMahon, un copil de 7 ani, pescuia când un aligator apărut de nicăieri i-a smuls captura și i-a tras undița în apă. VIDEO

Dawson McMahon era cu tatăl lui la pescuit când a trăit un moment neașteptat. Tatăl băiatului a filmat totul și a publicat înregistrarea pe Facebook, ulterior, împreună cu un mesaj de avertizare.

Dawson McMahon, un băiețel de 7 ani, pescuia când un aligator i-a smuls undița din mână. Momentul VIDEO, captat de tatăl copilului

Shutterstock

Fox News a relatat întâmplarea prin care au trecut băiețelul și tatăl lui.

Dawson McMahon, un băiețel de șapte ani, pescuia când un aligator i-a smuls undița din mână. Momentul VIDEO, captat de tatăl copilului

Întâmplarea a avut loc în Florida chiar în timp ce tatăl băiatului îl filma pe acesta, a scris Fox News, bucuros că au ieșit amândoi la pescuit. E drept că niciunul nu se aștepta la ce a urmat.

Citește și: Un bărbat a prins un aligator imens, dar ceea ce a găsit în stomac l-a lăsat fără cuvinte: „Are în jur de 5.000 de ani”

În ziua respectivă, Sean McMahon a decis să meargă cu fiul lui la pescuit chiar în spatele curții lor, acolo unde a avut loc și incidentul. Bărbatul îl filma pe copil, care prinsese un pește destul de agitat. Copilul se afla foarte aproape de marginea apei.

În timp ce Dawson încerca să scoată peștele din apă, un aligator a apărut parcă de nicăieri, a ieșit la suprafață și a înghițit peștele prins de băiețel. Mai mult decât atât, aligatorul a tras după el în apă și undița pe care băiatul o aruncase din mâini, speriat. Și el, și tatăl lui au rămas înmărmuriți pentru o clipă când au văzut cât de rapid s-a mișcat animalulul.

Din fericire, nici băiatul și nici tatăl lui nu au pățit ceva, însă copilul de șapte ani, Dawson McMahon pe numele lui, s-a speriat destul de tare.

Citește și: Creatura bizară cu cap de crocodil și corp de sirenă, care i-a făcut pe oameni să se gândească la extraterești. Ce este

Sean McMahon a postat filmulețul pe pagina lui de Facebook împreună cu un mesaj de avertizare: "Alertă de aligatori în zonă. Dawson a prins un pește și un aligator și-a făcut apariția de nicăieri, a mâncat peștele și a luat undița după el în apă".

E doar una dintre întâmplările care i-ar putea face pe oamenii din zonă să fie mai atenți când vine vorba de locurile unde aleg să meargă. Acesta a fost și scopul pentru care tatăl copilului a decis să îl facă public pe rețelele de socializare. Și el, și copilul sunt bucuroși că nu au pățit nimic.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri