Un bărbat a prins un aligator imens, dar ceea ce a găsit în stomac l-a lăsat fără cuvinte: „Are în jur de 5.000 de ani”

Un bărbat a reușit să prindă un alligator uriaș și a decis să vadă ce ascunde acesta în stomac. Totuși, ceea ce a găsit l-a uimit din plin.

Un american a dezvăluit ce a descoperit în interiorul unui aligator

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care au trecut Shane Smith și prietenul săi, John Hamilton, din Mississippi, Statele Unite ale Americii.

Pasionat de vânătoare, acesta din urmă nu rata vreo ocazie de a-și exersa priceperea. Norocul l-a „lovit” din plin atunci când a reușit să prindă un aligator imens. Surpriza a venit abia apoi, atunci când omul a descoperit ce avea animalul în stomac.

Ce obiect complet neașteptat a descoperit un bărbat în stomacul unui aligator

John Hamilton este un vânător din Mississippi (Statele Unite ale Americii), extrem de pasionat și priceput. Totuși, într-o zi, omul a avut parte de o surpriză de proporții atunci când se afla la o nouă repriză de vânătoare.

Deși inițial părea că este o zi ca oricare alta, la un moment lucrurile s-au transformat într-o situație greu de imaginat.

Citește și: Un copil se afla la pescuit atunci când a găsit o sticlă veche, cu un bilet neașteptat în interior. Peste ce mesaj a dat

După numeroase eforturi, omul a reușit să prindă un aligator lung de patru metri, având o greutate de 330 de kilograme. Încântat de performanța sa, omul s-a pozat cu noua captură, apoi a apelat la prietenul său, pe nume Shane Smith, căruia i-a cerut să disece animalul, ca să vadă ce se găsește în stomacul acestuia.

Totuși, nu mică a fost surpriza tuturor atunci când s-a aflat ce avea aligatorul în stomac. Se pare că reptila înghițise obiecte vechi de peste 5.000-6.000 de ani. Practic, vorbim despre lucruri ce provin din perioada preistorică a amerindienilor.

Citește și: Ce a descoperit un vânător de comori într-o casă scoasă la vânzare. Existau zvonuri că în locuință sunt ascunși bani

„Am mai tăiat câțiva aligatori ca să vedem ce găsim în stomacul acestora. Orice vânător a găsit măcar o dată ceva interesant. Dar ceea ce a descoperit John Hamilton prin aligatorul prins de el este cu adevărat uluitor”, a mărturisit Shane Smith, cel care a disecat animalul, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Omul a dat peste un vârf de săgeată și peste un fir cu plumb, cel mai probabil folosite la pescuit sau vânătoare. Surpriza a fost și mai mare atunci când specialiștii au ajuns la concluzia că respectivele obiecte au în jur de 5.000-6.000 de ani. În plus, tot în stomacul aligatorului, John Hamilton și prietenul său au găsit, pe lângă obiectele antice, oase de pește, pene și mingi de păr.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Mândri de ceea ce ai descoperit, oamenii au pozat totul și au dezvăluit cele întâmplate pe internet și oameni de pretutindeni au reacționat imediat. Imaginile au devenit virale și au adunat instant numeroase comentarii și aprecieri din partea internauților.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri