Căutare Live

DDA: Cei care nu depun la timp declaratiile nu vor fi penalizati!

Persoanele care nu reusesc sa depuna la timp declaratiile nu vor fi penalizate, aceste documente putand fi depuse in toata aceasta saptamana, iar neconcordantele care se pot ivi pot fi refacute, a declarat, miercuri, ministrul Muncii, Mihai Seitan. Potrivit legii, astazi este ultima zi pentru depunerea acestor declaratii si plata impozitului.

"Dupa ce sistemul se va pune la punct, atunci se vor aplica penalitati, daca se va dovedi reaua-credinta. Este normal ca oamenii sa invete (ce au de facut - n.r.), sa invete si cei care lucreaza cu ei", a spus ministrul, adaugand ca este falsa toata aceasta "isterie".

Seitan a precizat ca, de zece ani, in perioada 24 - 25 a fiecarei luni, este aglomeratie mare la casele de pensii si la agentiile somaj.

Ministrul a precizat ca "lucrurile au fost puse la punct si sunt tinute sub control", programele de lucru fiind prelungite pana la ora 18.00 - 19.00.

"S-a speriat lumea ca se vor plati amenzi daca nu depun azi (miercuri - n.r.) declaratiile. Se pot depune declaratiile toata aceasta saptamana, probabil si saptamana viitoare", a completat Mihai Seitan.

Sursa: Jurnalul National

Ancheta la Giulesti: Firul aparatului de aer conditionat a fost "innadit" pentru ca nu ajungea la priza... Editorial: Maternitatea Giulesti, o tragedie, doua unghiuri...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri