Antena Căutare

Traian Băsescu se mută în casă nouă, după problemele de sănătate. Imagini cu noul apartament din cartierul vedetelor

Somat să părăsească vila de protocol, după ce a fost declarat definitiv colaborator al Securităţii, Traian Băsescu este în căutare de casă nouă. Cum arată duplexul pe care a pus ochii.

Traian Băsescu se mută în casă nouă, după problemele de sănătate. Imagini cu noul apartament din cartierul vedetelor Galerie
Traian Băsescu, în căutare de apartamente | Hepta

După ce a fost nevoit să părăsească vila de protocol din Primăverii, fostul președinte Traian Băsescu a ieșit la vânătoare de apartamente. La finalul lunii trecut, el a fost somat de RA-APPS să plece din vila de protocol, după ce a fost declarat definitiv colaborator al Securităţii.

Traian Băsescu se mută în cartierul vedetelor

Traian Băsescu are un termen de 60 de zile în care trebuie să evacueze vila primită de la stat după încheierea celui de-al doilea mandat. Fostul președinte al țării a anunțat însă că pleacă de bună voie și acum este în căutare de apartamente.

Îmbrăcat sport, cu o șapcă pe cap, el a fost surprins de paparazzi într-un complex rezidențial de lux din zona Pipera, transmite Click.ro. Cartierul este deja faimos pentru faptul că mai multe vedete, dar și bogați ai României și-au construit vile de lux acolo.

În cazul în care fostul președinte alege să se mute aici, el va fi vecin, printre alții cu Gigi Becali, dar și cu verii săi, Giovanni și Ioan Becali, cu Andra sau cu „zâna surprizelor”, Andreea Marin.

Cum arată apartamentul în care se mută Traian Băsescu, după ce a fost dat afară din vila de protocol

Deși a surprins pe toată lumea când a anunțat că își caută un apartament, în detrimentul unei vile luxoase, fostul locatar de la Palatul Cotroceni nu este dispus să renunțe la camerele spațioase și pune confortul pe primul loc.

Astfel, apartamentul pe care a pus ochii este, de fapt, un duplex de 140 de metri pătrați, situat într-un complex nou construit. Cloud9 Residence pune la dispoziție atât o variantă cu terasă, cât și una cu grădină, care în funcție de cum e dispus apartamentul, poate avea între 35 si 60 mp, cu loc pentru luat masa afară, dar și zona de relaxare.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, toate apartamentele beneficiază de cele mai luxoase dotări în materie de confort, au încălzire în pardoseală, sistem de climatizare „SMART HOME” și ferestre uriașe.

Cât despre suma pe care Traian Băsescu trebuie să o scoată din buzunar, aceasta este în concordanță cu avantajele pe care le oferă complexul. Prețul pornește de la 200.000 de euro pentru un apartament cu 3 camere (două dormitoare și living) și pot ajunge la 250.000 de euro, în funcție de amenajările speciale și de dimensiunea grădinii.

Lui Traian Băsescu i s-a făcut rău când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea

La finalul lunii trecute, fostul președinte al României a ajuns la spital după a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea. Potrivit informațiilor, el a suferit mai întâi un atac de panică, culminat cu o internare de urgență în spital, pe fondul unor probleme mai vechi de sănătate.

Inițial, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru niște investigații, apoi a plecat la Bruxelles, iar miercuri, când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea, i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European.

După acest moment, fostul președinte ar fi fost dus la un spital din Bruxelles pentru alte investigații. După ce a fost consultat de medicii belgieni, el a revenit la Spitalul Militar pentru alte analize și a fost trimis la o clinică din Paris. Ulterior, el s-a întors în țară la vila din Primăverii, acolo unde louiește cu soția sa, Mariana.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x