Căutare Live

De miercuri, vremea se raceste. Afla care e prognoza meteo pana joi

In aceasta noapte, cerul va fi variabil, cu innorari in nord-vestul tarii, unde cu totul izolat va ploua slab. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile minime se vor situa intre 0 si 10 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei spre -5 grade. In zonele joase local va fi ceata, care izolat poate fi persistenta.

MARTI
Vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ploi slabe, la inceputul intervalului in vest si nord, iar dupa-amiaza si noaptea local in centru si est si doar izolat in sud, mai ales la deal. In zona montana inalta a Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre -1 si 9 grade. In zonele joase, local va fi ceata, dimineata mai ales in regiunile extracarpatice, iar noaptea in cele intracarpatice.

MIERCURI
Vremea se va raci. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sud-vestul si sudul tarii, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in depresiuni si 12 grade in vestul tarii, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre -10 grade. In zonele joase dimineata si noaptea local va fi ceata. Presiunea atmosferica va continua sa creasca.

JOI
Vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 11 grade, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre -11 grade. In zonele joase, mai ales din regiunile extracarpatice, dimineata si noaptea local va fi ceata, care izolat poate persista.

Citeste si Jurnalul!

O romanca ne invata sa scriem corect! A creat un site de ortograme... Protest cu scantei la Oltchim: 400 de salariati au iesit in strada sa-si ceara salariile...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri