Antena Căutare

Decesul medicului de la spitalul Gerota din București, infirmat de Raed Arafat: „Este în stare critică, dar este în viaţă”

Secretarul de stat Raed Arafat a infirmat ştirea difuzată de un post de televiziune despre decesul şefei Secţiei ATI de la Spitalul Gerota.

Decesul medicului de la spitalul Gerota din București, infirmat de Raed Arafat: „Este în stare critică, dar este în viaţă” Galerie
A fost înregistrat al 27-lea deces în România

Un post de televiziune a anunțat vineri seara că în România a fost înregistrată și o a 27-a victimă, aceasta fiind șefa secției ATI de la Spitalul Gerota. Raed Arafat a dezmințit informația.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La Spitalul Gerota a fost internat ofițerul MAI, angajat la Primăria Sectorului 4, și care nu le-a spus medicilor că a fost în Israel. Pacienta de 40 de ani este una din zecile de persoane infectate de ofițerul MAI.

Citește și: Când apare vaccinul împotriva coronavirusului! Răspunsul pe care toată omenirea îl așteaptă

Pacienta confirmată cu coronavirus, medic la spitalul Gerota, a fost internată la Spitalul „Matei Balș” din Capitală. Informațiile oficiale au arătat că mai bine de 50 de medici și pacienți au fost infectați la Spitalul Gerota, după ce ofițerul MAI a ascuns faptul că fusese plecat în Israel.

Decesul medicului de la spitalul Gerota din București, infirmat de Raed Arafat: „Este în stare critică, dar este în viaţă”

Medic român de la spitalul Gerota, ucis de coronavirus

În România au murit 26 de persoane. Ultima victimă este un bărbat în vârstă de 65 ani, din județul Timiș, cunoscut cu afecțiuni cardiovasculare.

Citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

UPDATE vineri, 27 martie 2020, ora 13:00. România înregistrează peste 200 de cazuri noi de îmbolnăviri în ultimele 24 de ore. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 1.292, iar numărul morților la 24.

Poți urmări AICI întreaga situație a epidemiei de coronavirus din România

Sursa: digi24.ro

Caz halucinant! Medic din Gorj, nevoit să opereze un pacient suspect de coronavirus fără echipament de protecție... România trece, în această noapte, la ora de vară; ora 3.00 devine ora 4.00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x