Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Criminala de la metrou șochează din nou! Gestul făcut de Magdalena Șerban

Declaraţii uluitoare ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban, femeia care a îngrozit România după ce a împins două tinere la metrou, pe una reușind s-o omoare, a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă!

Declaraţii uluitoare ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban, femeia care a îngrozit România după ce a împins două tinere la metrou, pe una reușind s-o omoare, a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă!

Femeia a spus în faţa judecătorilor că nu merită închisoare pe viaţă pentru crima pe care a comis-o şi a cerut o condamnare mai blândă. Magdalena Şerban, criminala de la metrou, a cerut azi doar 20 de ani de închisoare în locul condamnării pe viaţă pe motiv că avea probleme psihice dar nu îşi luase tratamentul. De asemenea, a susţinut şi că suma de 50.000 de euro pentru daune morale este prea mare, oferind în schimb 10.000 de lei.

A trecut mai bine de un an de la acest caz şocant cu crima comisă de Magdalena Șerban şi nimic nu s-a schimbat în staţiile de metrou. Acestea rămân în continuare nişte locuri foarte periculoase mai ales că reţeaua de metrou devine din ce în ce mai aglomerată. Evident că în aceste condiţii o tragedie nu poate fi evitată.

Soluţia este clară şi a fost adoptată demult în ţările civilizate: montarea unor panouri de protecţie.

În alte ţări, la marginea peronului este ridicat un perete de sticlă, iar călătorii nu au acces direct la liniile metroului. Autorităţile de la noi au avut o asemenea intenţie dar proiectul bate pasul pe loc de mai bine de un an. Şi între timp, s-au mai întâmplat multe nenorociri.

Recomandari