Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Descoperire șocantă pe stickurile lui Dincă! Ce ascundea criminalul din Caracal. „E un obsedat sexual”

Anchetatorii au descoperit ce ascundea pe stickuri de memorie Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, care a spus că le-a omorât pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Anchetatorii au descoperit ce ascundea pe stickuri de memorie Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, care a spus că le-a omorât pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Pe stickurile lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au arătat, chiar de la primele cercetări, mai multe materiale pornografice.

Procedura judiciară este următoarea: memoria se copiază de față cu avocatul și cu suspectul, originalul se resigilează, copia este studiată și, apoi, originalul este studiat și el de față cu suspectul și cu avocatul său.

„E un obsedat sexual!”, au spus surse judiciare despre bărbatul în vârstă de 66 de ani care a declarat că le-a omorât pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

„Vorbim despre un prădător sexual, așa îl înțelegem pe Dincă” , a spus unul dintre anchetatori, potrivit libertatea.ro.

Există deja mărturii la dosar că Gheorghe Dincă a fost surprins, cu ani în urmă, pipăind fetița unei rude îndepărtate.

Soția lui Dincă a relatat investigatorilor bătăile pe care i le aplica bărbatul.

El s-a comportat ca un misogin inclusiv cu membrele de sex feminin din echipa de investigații.

Recunoașterile lui despre felul în care le-a violat și le-a ucis pe fete „arată că Dincă nu consideră femeile decât un obiect al plăcerii masculine”, după expresia unuia dintre investigatori.

Recomandari