Antena Căutare

Asta e ultima fiță printre gravidele din România. Costă 100 de lei și femeile însărcinate stau la coadă pentru așa ceva!

Sarcina este pentru o femeie una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii. O transformare de nouă luni pe care viitoarele mămici vor să o imortalizeze în fotografii profesioniste.

Sarcina este pentru o femeie una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii. O transformare de nouă luni pe care viitoarele mămici vor să o imortalizeze în fotografii profesioniste.

Iar o nouă modă face furori printre tinerele gravide din România: pictura pe burtă. Peisaje din natură ori persoanje din desene animate sunt desenate pe piele pentru poze cât mai spectaculoase. Artiştii folosesc produse speciale, non-toxice, iar preţul unei astfel de picturi începe de la 100 de lei.

La 35 de ani, Ivona Velicu este o tânăra artistă cunoscută drept fata care aduce culoare în vieţile oamenilor. Este singura româncă care a absolvit o şcoală internaţională de pictură pe faţă şi corp. Iar astăzi, are un client special.

Pentru picturile inedite, Ivona foloseşte produse speciale, aduse din străinătate, care să nu afecteze sarcina. Toate vopselele sunt pe bază de apă şi au fost testate dermatologic. În medie, pictura pe burtică durează o oră.

Ivona are un portofoliu impresionant. Poate desena peisaje din natură ori personaje din desene animate, la care adaugă un mesaj personalizat pentru viitorul copil. Preţul unui astfel de desen începe de la 100 de lei şi poate fi făcut şi pe faţă ori pe umeri. Printre clienţi, are şi copii sau femei în vârstă cu personalitate.

Patru turişti polonezi, între care doi copii, rătăciţi pe un drum forestier din Maramureş... Scene uluitoare în Mamaia! Un bolid de lux a rămas blocat în nisip, printre valuri, sub ochii turiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x