Antena Căutare

Detalii socante din tineretea lui Nicu Ceausescu: Acesta a accidentat mortal doi oameni

Istoricul Vladimir Tismaneanu a publicat pe blogul personal detalii mai putin cunoscute din copilaria si tineretea lui Nicu Ceausescu. Printre acestea, doua accidente cu sfarsit tragic, provocate de Nicu Ceausescu.



Ulterior, acesta a mai provocat un accident de circulatie in urma caruia si-a pierdut viata o tanara. Ani la randul, mama fetei venea in Piata Aviatorilor si privea in gol, asteptand clipa cand va trece prin fata ei masina lui Nicu Ceausescu. Desi ar fi trebuit, securistii nu o goneau.

Pe langa evenimentele cu final tragic, istoricul Vladimir Tismaneanu mai relateaza si o serie de intamplari amuzante din viata lui Nicu Ceausescu. De exemplu, o colega de clasa i-a pus acestuia un gandac in sandvisul adus de acasa. Dupa acest episod, „sandvisul prezidential" a fost protejat intr-o servieta blindata cu cifru pentru transportul documentelor secrete.

Tismaneanu mai povesteste despre un incident petrecut in restaurantul Pescarus, unde fiul dictatorilor mergea des. La o masa se afla un grup de fotbalisti, printre care celebrul Rica Raducanu. Nicu l-a facut pe fotbalist "tigan". Initial, acesta l-a ignorat, dupa care i-a spus ca are noroc ca este fiul boss-ului, ca altfel stie el ce-ar pati. Nicu a inghitit in sec, s-a uitat in alta parte, iar subiectul a fost inchis.

Sursa: Antena3

Foto: desteptati-va.ro

Gheorghe Marmureanu, despre cutremure: "Nu se pot previziona, nu exista ciclicitate. E posibila o acumulare mare de... SOCANT! Trupul unui bebelus, descoperit in toaleta unui tren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x