Antena Căutare

Detaliul care îi face pe anchetatori să creadă că Adrian Kreiner a fost omorât de asasini plătiţi. Ce au aflat oamenii legii

La două zile după ce a fost bătut în propria casă de către trei bărbați cu cagule pe față, Adrian Kreiner s-a stins din viață. Anchetatorii iau în calcul ipoteza conform căreia acesta a fost ucis de asasini plătiți.

colaj de imagini cu adrian kreiner Galerie
La două zile după ce a fost bătut în propria casă de către trei bărbați cu cagule pe față, Adrian Kreiner s-a stins din viață. Anchetatorii iau în calcul ipoteza conform căreia acesta a fost ucis de asasini plătiți. | Facebook Adrian Kreiner

Pe 5 noiembrie 2023, familia lui Adrian Kreiner a fost atacată de trei bărbați mascați și înarmați. Omul de afaceri a fost omorât în bătaie, în timp ce fiica acestuia, în vârstă de 23 de ani, a fost amenințată cu pistolul.

Citește și: Mama Elodiei face noi dezvăluiri. Ce s-ar fi întâmplat între avocată și Cristian Cioacă înainte ca fiica ei să dispară fără urmă

Detaliul care îi face pe anchetatori să creadă că Adrian Kreiner a fost omorât de asasini plătiţi. Ce au aflat oamenii legii

40 de minute ar fi fost chinuit Adrian Kreiner și, după bătaia cruntă, hoții au fugit cu ceasuri în valoare de un milion de euro și suma de 200.000 de euro dintr-un seif.

În urma atacului, bărbatul a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat la fața locului de un echipaj SMURD.

Afaceristul a ajuns în comă la spital, iar pe 7 noiembrie s-a stins din viață. Oamenii legii nu exclud un asasinat la comandă, după ce au discutat cu familia Kreiner și au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Citește și: Când se aprind luminițele de Crăciun în 2023 în București și în țară

După ce au comis crima, se observă cum autorii sar gardul locuinței, traversează pe culoarul de vizavi și se îndreaptă spre bulevardul Vasile Milea. Nu renunță la cagule, au o atitudine relaxată, merg încet, iar unul dintre ei își aprinde o țigară. După aproximativ 700 de metri, cei trei ies din vizorul camerelor de supraveghere.

Nu sunt singurele indicii care arată că Adrian Kreiner ar fost ucis de profesioniști. Criminaliştii analizează dacă este vorba despre asasini plătiţi, după ce atacatorii ar fi vorbit în limba engleză în timpul atacului. Poliţiştii aşteaptă acum rezultatele testelor ADN ale probele prelevate de pe un rest de ţigară aruncat de unul dintre criminali.

Singura care a fost prezentă la atac a fost fiica lui Adrian Kreiner. În mass media se vehiculează că Adriana Viliginschi, iubita afaceristului, a fost cea care a alertat autoritățile după ce a reușit să se ascundă în dulap.

Mama Elodiei face noi dezvăluiri. Ce s-ar fi întâmplat între avocată și Cristian Cioacă înainte ca fiica ei să dispară f... Ce spune mama lui Călin Donca despre starea fiului său, aflat în închisoare. Ce anunț a făcut Rodica Donca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x