Antena Căutare

Detaliul pe care îl ignori zilnic şi te poate costa o amendă de 300 de lei. Fii inteligent și precaut!

Perioada sărbătorilor este una în care poliţiştii rutieri sunt activi, fiind  pe străzi într-un număr mare, iar controalele se intensifică în această perioadă. Un detaliu pe care îl ignori de foarte multe ori atunci când te urci la volan te poate costa însă scump.

Perioada sărbătorilor este una în care poliţiştii rutieri sunt activi, fiind pe străzi într-un număr mare, iar controalele se intensifică în această perioadă. Un detaliu pe care îl ignori de foarte multe ori atunci când te urci la volan te poate costa însă scump.

Trusa medicală, extinctorul sau triunghiurile reflectorizante pot aduce amenzi ori dacă nu le aveţi pe toate, ori dacă nu sunt conforme legii. Mai există însă un caz în care puteţi să luaţi amendă. Iar la acest detaliu nu se gândeşte probabil nimeni. La fel cum nu s-a gândit un şofer din Arad, oprit pentru un control de rutină.

Potrivit bussinesmagazin.ro, majoritatea şoferilor îşi cumpăra trusă, o pun în portbagaj şi speră să nu ajungă să o folosească niciodată.

Escrocii se pot deghiza în orice! Poliţia Română, avertisment inedit în versuri: „Moş Crăciun în salopete/ Sprijină cred... LOTO/ LOTO 6 din 49. Ați jucat la LOTO pentru extragerea de Crăciun? NUMERELE LOTO din 24 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x