Antena Căutare

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani, prins de un poliţist aflat în timpul liber

Deţinutul de la Penitenciarul Focşani care a evadat, joi, în timp ce se afla la un punct de lucru din localitatea Dumbrăviţa, a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber.  

Deţinutul de la Penitenciarul Focşani care a evadat, joi, în timp ce se afla la un punct de lucru din localitatea Dumbrăviţa, a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber.

Poliţiştii din Vrancea au anunţat, joi seară, că deţinutul care a evadat a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber, potrivit News.ro.

Agentul şi-a chemat imediat în ajutor colegii, iar un echipaj a ajuns şi l-a transportat pe bărbat la sediul Poliţiei, pentru a fi audiat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Paula Enache, a declarat că deţinutul urmează a fi transportat la Penitenciarul Focşani.

Conform unui comunicat remis de Penitenciarul Focşani, absenţa deţinutului a fost observată, joi, în jurul orei 13.00, moment în care au fost dispuse măsuri precum instituirea de filtre şi blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare.

Deţinutul care a evadat se numeşte Constantin Ionuţ Răzvan şi are 25 de ani. El a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, fără antecedente penale.

Bărbatul era clasificat în regim semideschis şi lucra la Pepiniera Ocolului Silvic Focşani din localitatea Dumbrăviţa.

El este olimpicul din Galați care a murit după ce a căzut de la etajul trei! Noi detalii cutremurătoare despre decesul l... Vinerea Mare: de câte ori se trece pe sub masă azi și de ce să o faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x