Dezvăluire șocantă despre pedofilul din Drumul Taberei: „Când vedea copii în jurul lui începea să...”

 

Noi amănunte incredibile ies la iveală despre Pedofilul din Drumul Taberei, care în urmă cu puțin timp a fost reținut pentru 24 de ore.

Pedofilul din Capitală a fost prins. Bărbatul, AGENT la Poliția Rutieră, a recunoscut că i-a agresat pe cei doi copii​

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, vecinii acestuia sunt șocați de gesturile agresorului, care în viața de zi cu zi este polițist, iar declarațiile cunoscuților sunt în totală contradicție cu gesturile incredibile ale acestuia: “Nu suporta copii, era o fire mai tăcută. Ca vecin, era un om normal, era foarte rece cu copiii, îi gonea tot timpul. Eu ca părinte, m-am certat cu el pe tema asta”, a declarat unul dintre vecinii pedofilului din Drumul Taberei.

Dezvăluirea momentului despre pedofilul din Drumul Taberei! Administratorul blocului în care au fost agresați copiii a mărturisit un detaliu total neașteptat!

Bărbatul a fost reținut în urmă cu puțin timp după un weekend întreg în care a fost căutat de sute de polițiști, care l-au căutat 24 de ore din 24 pe Eugen Stan, omul bănuit de faptele grave petrecute în cunoscutul cartier bucureștean.

Primele imagini CLARE cu polițistul suspectat de pedofilie! "Da, este la Rutieră, au confirmat colegii de acolo!” Pedofilul este tată la rândul lui!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe