Live acumFilm: Jack Ryan - Agentul din umbra
Prime Time 20:00iUmor

Detalii teribile despre crima odioasă de la Piatra Neamț. Femeia ucisă de soțul cu care se afla în divorț nu ceruse ordin de protecție

Atac şocant într-un spital din România! Directorul de îngrijiri medicale de la spitalul de Urgenţă Piatra Neamţ, o femeie de 50 de ani, a fost înjunghiată mortal. Atacatorul este chiar soţul ei. Bărbatul a urmărit-o şi a acţionat când asistenta-şefă a rămas singură în cabinet. O oră s-au chinuit colegii să îi salveze viaţa.

Bărbatul a fost prins imediat după atac, chiar în cabinetul victimei. Soţii Patriche erau în proces de divorţ. Bărbatul a mers la locul de muncă al soţiei şi a pândit-o pănă când a rămas singură. A dat apoi buzna în cabinetul ei, iar de aici si pana la crima nu a mai fost decât un pas. Orbit de furie, bărbatul a dezlănţuit asupra femeii o ploaie de lovituri de cuţit. Ţipetele victimei au fost auzite de colegi, care au alertat angajaţii firmei de pază. Aceştia l-au dezarmat şi l-au reţinut pe individ, pănă la sosirea poliţiei.

Asistenta a fost dusă imediat în secţia de terapie intensivă, însă eforturile colegilor de a o resuscita au fost zadarnice. Timp de o oră au resuscitat-o, însă rănile erau mult prea grave.

Crimă în Neamț! Directoarea unui spital, înjunghiată în cabinet, de soțul cu care se afla în proces de divorț

Anca Patriche tocmai fusese numită Director de îngrijiri medicale al spitalului, în urma unui concurs la care obţinuse un punctaj aproape de maximum. Din păcate auzim tot mai des de cazuri de violenţă extremă. În România, una din patru femei cade victimă violenţei în familie. Cei doi erau în divorț, iar femeia nu solicitase ordin de restricție, potrivit Realitatea PLUS.

Recomandari