Antena Căutare

DNA stia din 2006 despre mafia din porturile Constanta si Agigea Sud

DNA avea din 2006 informatii despre infractiunile din porturile Constanta si Agigea Sud. Timp de 5 ani, procurorii au strans dovezi audio si video, care arata ca, prietenul lui Mircea Basescu, Iulian Teseleanu este implicat in afacerile necurate din vami. Dezvaluirile au fost facute de Radu Tudor in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei.


O parte dintre vamesii interceptati in urma cu 5 ani au fost retinuti abia acum. Printre acestia se numara si Claudiu Olteanu. Altii, precum Iulian Teleseanu, au fost transferati prin alte vami, cu doar cateva luni inainte ca anchetatorii treaca la descinderi.

Numele cetateanului care finanta trecerea ilegala a navelor prin Portul Agigea apare scris in clar in raportul DNA: FATTAR EL HAJ AHAMAD ABDUL, zis PITICUL. Potrivit anchetatorilor, contrabandistul avea legaturi stranse cu factori cu putere de decizie.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Ploi torentiale si temperaturi de peste 30 de grade in toata tara. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile!... Peste 28% dintre angajatii MAI au picat testul de integritate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x