Se deschid restaurantele, dar nu toate! Premierul Ludovic Orban a anunțat posibilele criterii de selecție

Premierul Ludovic Orban a dezvăluit că doar anumite restaurante s-ar putea redeschide, în septembrie. Ce condiții trebuie îndeplinite?

Se deschid restaurantele, dar nu toate! Premierul Ludovic Orban a anunțat posibilele criterii de selecție

Hepta

Restaurantele s-ar putea redeschide, dar nu peste tot. Premierul Ludovic Orban a declarat, marți, că există o propunere ca acestea să își reia activitatea doar în zonele în care există un anumit număr de cazuri de COVID-19.

„Vom avea discuţie despre reluarea activităţii în anumite spaţii închise, în teatre, cinematografe. De asemenea, reluarea activităţii restaurante în spaţii închise. Nu pot să vă spun care va fi decizia finală. Există o propunere să nu se deschidă peste tot, să nu se deschidă unde este un anumit nivel de cazuri pe o perioadă de 14 zile.

Mâine vom avea o întâlnire la ora 15.00 şi cu reprezentaţii industriei ospitalităţii care a fost solicitată de cele patru organizaţii din domeniu. Vom ţine cont de punctul lor de vedere, astfel încât să poată fi reluarea activităţii culturale şi a activităţii în spaţii închise de tip restaurant, a completat Orban, citat de Adevărul.

„A consultat fetița în curtea spitalului, la lumina telefonului” O copilă cu febră, suspectă de COVID-19, ținută cu orele afară! Cum a reușit familia să o interneze?

Luni seară, premierul a declarat că, cel mai probabil, de la 1 septembrie ar putea fi deschise restaurantele, dar în anumite condiţii.

În şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) de miercuri va fi completată hotărârea de Guvern pentru starea de alertă prin care să fie introduse mai multe reguli pentru campania electorală şi în care va fi aprobat ordinul comun al Ministerului Sănătăţii, MAI, AEP care stabileşte măsuri de protecţie în ziua votului.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri