„A consultat fetița în curtea spitalului, la lumina telefonului” O copilă cu febră, suspectă de COVID-19, ținută cu orele afară! Cum a reușit familia să o interneze?

Copil de doi ani, cu febră, suspect de COVID-19, ținut afară timp de patru ore și consultat pe o bancă, la „lumina telefonului”. O familie din Sighetu Marmației face acuzații grave.

Pandemia de COVID 19 creează haos în spitalele din România. O fetiţă de nici doi ani a fost ținută în curtea unităţii sanitare timp de patru ore, cu febră, până ce a fost primită în izolatorul Spitalului Municipal din Sighetu Marmaţiei.

Micuţa era contact direct al unei persoane din familie. Din fericire, însă, rezultatul testului a fost negativ, potrivit Observator.

Era sâmbătă noaptea când o tânără mamă s-a prezentat cu fetița de nici doi ani la spital. Pentru că nu au fost primite în izolator, un medic pediatru a consultat fetița în curte.

„A consultat fetița în curtea spitalului, pe bancă, la lumina telefonului. Pentru că doamna doctor nu a binevoit să îi dea un salon. E strigător la cer”, a povestit mătușa fetiței.

Secretul Chinei a fost dezvăluit. Ce se întâmplă, de fapt, cu vaccinul anti-Covid-19: „Mii de oameni l-au primit deja!”

După patru ore petrecute afară și multe telefoane din partea medicului pediatru, mama și fetița au fost primite într-un salon.

„Au primit-o în secție doar atunci când cuiva i-a venit ideea să fie mama internată”, a adăugat femeia.

Nu li s-a oferit vreo explicație nici după ce au intrat în spital. Din fericire testul pentru coronavirus al micuţei a ieşit negativ.

Covidu' l-a prins și pe cel mai rapid om din lume! A fost testat , la câteva zile după ce a dat o petrecere uriașă

„Mămica să meargă acasă, că nu are ce să caute acolo. Și s-a închis brusc ușa în nas!”

Haosul din spitale a fost recunoscut chiar și de reprezentanţii Direcției de Sănătate Publică.

„În acest moment avem o mare problemă în ceea ce privește cazurile suspecte și prezența anumitor pacienți care sunt contacți direcți cu cazuri confirmate care se prezintă în serviciile medicale și nu reușim, în momentul prezentării în spital să li se asigure internarea într-un interval cât mai scurt”, a declarat Rareș Pop – Director DSP Maramureș.

Citește și
razvan-simion-daliana-raducan-colaj
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Mai multe articole

Până acum, directorul Spitalului Municipal Sighetu Marmației nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri