Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Doi bărbați din Galați au plătit pentru o noapte de amor cu două adolescente. Când au ajuns în casa fetelor, toate planurile s-au năruit

Doi bărbați din Galați au plătit bani frumoși pentru câteva ore de amor cu două adolescente. Doar că așteptările nu se potrivesc mereu cu realitatea. Ce au pățit bărbații în apartamentul tinerelor?

Doi bărbați din Galați au plătit pentru o noapte de amor cu două adolescente. Când au ajuns în casa fetelor, toate planurile s-au năruit

Ajunși în apartamentul celor două adolescente, de 15 și 17 ani, cei doi gălățeni au fost întâmpinați de trei indivizi, care i-au bătut și jefuit.

Pe 24 februarie 2020, judecătorii de la Curtea de Apel Galaţi i-au condamnat pe cei cinci tineri implicați pentru tâlhărie calificată la pedepse cu închisoarea şi măsuri educative, neprivative de libertate, scrie Adevărul.

Cei trei bătăuși nu le erau străini polițiștilor, fiind condamnaţi anterior tot pentru fapte penale comise cu violenţă.

Fetele care au fost momeală pentru cele două victime au primit măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o durată de 6 luni.

Un bărbat din Târgu Jiu a plănuit o noapte de amor cu o puștoiacă de 18 ani. Când au ajuns în camera de hotel, toate planurile lor s-au năruit!

Anunțuri postate pe internet

Cei doi gălățeni, de 26 și 42 de ani, care au picat în plasa tinerilor nu vor uita prea curând experiența trăită. Ei au răspuns unui anunț pus de adolescente pe internet.

După ce au stabilit toate detaliile întâlnirii prin telefon, „clienții” s-au dus la apartamentul fetelor. Câteva minute mai târziu, atacatorii au dat buzna. I-au bătut crunt, le-au furat toți banii 930 de lei, lăsându-i şi fără un telefon mobil, un ceas şi un lanţ de aur. Victimele au sunat la Poliţie, oamenii legii identificându-i în scurt timp pe agresori şi complicele lor.

„Nu mă căsătoresc cu ea până nu ajunge la 300 de kilograme”. El 90, ea 250! Se iubesc nebunește și au o misiune de îndeplinit: „Amândoi vrem asta”

Recomandari