Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Un cimitir întreg din Galați, distrus chiar în noaptea de Înviere. Doi copii au rupt toate crucile ce le-au ieșit în cale: „Unele nu mai sunt deloc” - VIDEO

Doi copii au distrus, în noaptea de Înviere, un cimitir din Galați. Imaginile șocante au fost postate pe internet, de oameni care s-au trezit cu mormintele celor dragi profanate. Cei doi băieți sunt cercetați penal și vor fi amendați și pentru nerespectarea ordonanțelor militare.

Un cimitir întreg din Galați, distrus chir în noaptea de Înviere

Localnicii dintr-o localitate din județul Galați au fost întâmpinați, în duminica Paștelui, de o imagine cumplită. În noaptea Înviere, cineva a intrat în cimitir și a distrus mai multe cruci și morminte.

Poliștii au reușit să îi identifice pe vinovați, doi adolescenți din localitate.

„La data de 20 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Piscu au fost sesizaţi de primarul comunei Piscu, despre faptul că cimitirul localităţii ar fi fost vandalizat.

Citește și:

Amor cu polițistul sau o amendă uriașă! Cum a primit o tânără de 18 ani propunerea indecentă: „M-a dus în spatele mașinii”

La faţa locului, poliţiştii au constatat că mai multe cruci din lemn, de pe morminte, fuseseră rupte sau culcate la pământ, şi ca urmare, au întocmit un dosar penal având ca obiect infracţiunea de profanare de cadavre sau morminte.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că fapta ar fi fost săvârşită în noaptea de 18/19 aprilie, în jurul orei 03.00, de doi adolescenţi, de 15 şi 17 ani, din localitate.

Aceştia sunt cercetaţi acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte, fiind totodată sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Citește și:

Aproape 2.000 de lei, în mână, pentru cei care acceptă să li se facă vaccinul anti-coronavirus. Ce criterii trebuie îndeplinite pentru a deveni „cobai” plătit

„Au rupt crucile la oameni!”

Imaginile cu cimitirul vandalizat au fost filmate de un localnic care le-a postat pe o reţeaua de socializare.

„Asta, aia care am ridicat-o noi. Şi ăstea nu sunt rupte de vânt că aseară nu a fost furtună. Ăstea le-au distrus ei , s-au bătut. Ia uite ce au stricat aici, au rupt crucile la oameni, ia uite, în partea aia sunt frânte, încolo în sus nu mai sunt deloc”, a spus bărbatul.

Recomandari