Antena Căutare

Medicul mort de coronavirus era un doctor reputat în Constanța: "A salvat atâtea vieți și a pierdut lupta cu virusul ăsta nenorocit"

Medicul mort de coronavirus la Constanța era un doctor reputat, cunoscut pentru relația excelentă pe care o avea cu colegii și cu fiecare pacient în parte. Dr. Valeriu Neagoe a murit la Institutul Matei Balș din București după ce ar fi contactat virusul de la un asistent infectat. „Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul asta nenorocit", a fost mesajul lăsat de unul dintre colegii săi

Medicul mort de coronavirus era un doctor reputat în Constanța: "A salvat atâtea vieți și a pierdut lupta cu virusul ăsta nenorocit"
Medicul Valeriu Neagoe era specialist în medicină internă la Spitalul din Constanța | Atac de Constanta/ Florian Stoian

Colegii medicului Valeriu Neagoe susțin că acesta ar fi fost infectat cu coronavirus, după ce ar fi intrat în contact cu un asistent infectat chiar în Spitalul din Constanța unde își desfăsura activitatea.

Medicul din Constanța era la serviciu când s-a simțit rău și a fost testat

Bărbatul de 62 de ani era specializat în medicină internă și a fost confirmat cu Covid-19 pe 8 aprilie, după ce cu o zi înainte s-a simțit rău.

Citește și: Din 15 mai, purtarea măștilor va fi obligatorie, iar declarația pe propria răspundere dispare. Klaus Iohannis, ultimele măsuri anunțate în România

"Bărbatul, în vârstă de 62 de ani a fost medic cu specialitatea medicina interna până în data de 6 aprilie 2020 în cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța când a demisionat.

În data de 7 aprilie a debutat simptomatologia COVID 19, iar în data de 8 aprilie 2020 a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, acolo unde a și fost confirmat pozitiv în aceeași zi.

În 11 aprilie 2020, după ce stare de sănătate s - a agravat, a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș unde a decedat în data de 21 aprilie 2020", arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică al Guvernului.

Mesaje emoționante ale colegilor medici din Constanța pentru dr. Valeriu Neagoe

Colegii medicului mort de coronavirus în Constanța au lăsat mesaje înduiosătoare pe rețelele de socializare, la aflarea veștii că dr. Valeriu Neagoe s-a stins.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce se întâmplă când elevii se întorc la școală. Mai puține ore, împărțirea claselor și măști, posibile măsuri obligatori... Un cimitir întreg din Galați, distrus chiar în noaptea de Înviere. Doi copii au rupt toate crucile ce le-au ieșit în cal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x