Antena Căutare

DOLIU IMENS în muzica românească! A MURIT ILIE MICOLOV

A murit Ilie Micolov. Doliu imens în muzica românească. lie Micolov, autorul uneia dintre cele mai cele mai ascultate melodii românești dintotdeauna -”Dragoste la prima vedere”, a încetat din viață. Artistul avea 69 de ani.

DOLIU IMENS în muzica românească! A MURIT ILIE MICOLOV Galerie
ilie micolov

A murit Ilie Micolov. Doliu imens în muzica românească. lie Micolov, autorul uneia dintre cele mai cele mai ascultate melodii românești dintotdeauna -”Dragoste la prima vedere”, a încetat din viață. Artistul avea 69 de ani.

A murit Ilie Micolov. Binecunoscutul cântăreț Ilie Micolov a încetat din viață sâmbătă, 21 iulie, la vârsta de 69 de ani. Acesta avea grave probleme de sănătate. Artistul a încetat din viață în locuința din București.

Povestea FASCINANTĂ și TRISTĂ din spatele șlagărului „Dragoste la prima vedere”. Cine l-a inspirat pe Micolov să îl compună și ce s-a ales de iubirea lui

Artistul, care a legat prin nepieritorul său succes, „Dragoste la prima vedere”, sute de cupluri de români, își ducea traiul într-un apartament din Capitală, ascunzând, cu demnitatea ce l-a caracterizat întotdeauna, grave probleme de sănătate în urma cărora a ajuns de mai multe ori la spital. Ilie Micolov a murit singur, părăsit de familie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ilie Micolov suferea de diabet, astm și probleme cardiace, avea o greutate mare pe care genunchii nu o mai pot susținea, iar disfuncțiile sistemului circulator îi inflamau des picioarele, fapt ce-l obliga să stea mai mult în casă.

Ilie Micolov, de la un succes răsunător la o DRAMĂ DE NEIMAGINAT. Premoniția CUTREMURĂTOARE pe care a avut-o artistul - VIDEO

Nu avea pensie. Soția și fiica sa au ales să rămână în Germania, unde Ilie Micolov a emigrat în 1988 și de unde s-a reîntors în anii ‘90, mutare dezaprobată de familie.

___________________________________

Ilie Micolov s-a născut 2 iulie 1950, Suceava - d. 21 iulie 2018, a fost un cântăreț român de muzică ușoară. Este cunoscut pentru șlagărul „Dragoste la prima vedere”, albumul omonim vânzându-se în peste 600.000 de exemplare.

De profesie economist, a fost consilier pe teme muzicale al Radio România Actualități, a apărut în cadrul spectacolelor Teatrului „Constantin Tănase” din București și a susținut turnee alături de formația Romanticii.

Ilie Micolov Discografie

„Dragoste la prima vedere” (1986), Electrecord

„Cine te iubește” (1992), Electrecord

„Muzică ușoară de la țară” (2005)

Vești bune pentru români! Cine va putea primi vouchere de 9.000 de lei de la primărie... Prognoza meteo 23- 29 iulie. Vremea cu ploi torențiale se dezlănțuie! Prăpăd în ultima săptămână din iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x