Căutare Live

Dorel loveste din nou! Mii de argeseni au ramas fara cablu TV, internet si telefonie fixa

Pe marginea unei sosele din Arges, in apropiere de comuna Mircesti, se munceste de zor. Dar nici asa nu e bine! Unul dintre muncitorii care sapa un sant cu un excavator a taiat din greseala un cablu ingropat, iar un coleg, sofer pe o basculanta, a rupt un fir, pentru ca a plecat cu bena ridicata. Din cauza celor doi "dorei", 40.000 de argeseni au ramas fara cablu TV, internet si telefonie fixa.

De cand au inceput lucrarile de largire a soselei dintre Pitesti si Campulung, angajatii firmei de cablu din zona nu mai au liniste. Clientii suna in continuu sa se planga ca nu mai au cablu TV sau internet. Muncitorii i-au lasat fara utilitati de trei ori pana acum.

De aceasta data, insa, drumarii n-au mai rupt un singur cablu, ci doua, unul subteran si inca unul suprateran.

Angajatii firmei de cablu au remediat situatia in cateva ore, insa lumea se mai asteapta la astfel de incidente, intrucat termenul de finalizare al lucrarilor este in luna septembrie.

Vreti sa plecati in vacanta in iulie? Aflati ca va trebuie haine subtiri, dar si groase!... Europarlamentarii romani investesc in case, terenuri, maşini şi bijuterii...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri