Antena Căutare

Pacient cu simptome de coronavirus, confirmat ulterior cu COVID-19, trimis acasă de două ori de medicii din Neamț! A fost deschis dosar penal!

Dosar penal pentru medicii de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, după ce un bărbat care avea simptome de coronavirus nu a fost testat, deși a venit de două ori la camera de gardă.

Abia a treia oară i-au fost recoltate probe și a fost ulterior confirmat pozitiv cu COVID-19, anunță Antena 3.

Bărbatul de 45 de ani s-a prezentat în zilele de 18 și 20 martie la unitatea de primiri urgențe de la Spitalul Județean din Piatra Neamț însă nu a fost testat, ba chiar a fost trimis acasă. Ulterior, pe 23 martie, el a sunat la 112 și a fost transportat la spital cu o ambulanță.

Citește și: Un poștaș din Neamț împarte măşti de protecţie pentru bătrânii fără ajutor. „Mă doare inima când îi aud că nu au! Parcă s-ar îneca și eu le întind o mână!”

Abia atunci s-a confirmat faptul că era infectat cu coronavirus, iar medicii au luat decizia transferului pacientului la Iași.

Potrivit unor surse locale, bărbatul a fost așezat pe o targă și scos afară, în maiou și acoperit cu o pătură, până a fost preluat de o autospecială și transportat la Iași.

Armata a preluat controlul la Suceava. Ce s-a întâmplat, la primele ore, în curtea spitalului focar de coronavirus?... Mărturiile unui medic arădean infectat cu COVID-19: „Boala va trece, dar cicatricele vor rămâne”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x