Antena Căutare

Mărturiile unui medic arădean infectat cu COVID-19: „Boala va trece, dar cicatricele vor rămâne”

Salvatorii au ajuns la rândul lor pacienți, iar experiențele prin care trec sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Mărturiile unui medic arădean infectat cu COVID-19: „Boala va trece, dar cicatricele vor rămâne”
Mărturiile unui medic arădean infectat cu COVID-19 | Pixabay.com

Un medic din Arad, infectat cu COVID-19 și internat în Timișoara, a povestit adevărata dramă pe care a trăit-o în această perioadă.

A fost mult mai dur lovit de stigmatizarea celor apropiați, care s-au temut că au fost infectați de el, decât de boala în sine.

„Cel mai dureros lucru – mai dureros decât boala în sine – a fost când unele rude şi unii prieteni au început să mă acuze că le-am dat și lor boala. Nu au mai ținut cont că ani de zile la rând am fost alături de ei la greu… acum toți mi-au reproșat lucruri care dor și care nu se vindecă. Boala va trece, dar cicatricele vor rămâne. E un joc la nivelul minţii… să stai pe câțiva metri pătraţi tu și cu o persoană necunoscută și să primești SMS-uri de reproş de la cunoscuţi… Ce vină am eu dacă asta mi-e meseria? Dacă cineva crede că eu am avut de gând să dau familiei sau oricărui om… se înșală amarnic”, a declarat medicul pentru aradon.

Pacient cu simptome de coronavirus, confirmat ulterior cu COVID-19, trimis acasă de două ori de medicii din Neamț! A fos... Românul care coordonează achiziţiile internaţionale de echipamente sanitare, predicții despre COVID-19: Când va scăpa Ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x