Antena Căutare

Două asistente medicale, surprinse în timp ce fumau în holul spitalului în care lucrau. Directorul unității medicale: ”Este inacceptabil!”

Două asistente medicale de la Craiova care au fost surprinse în timp ce fumau chiar pe holul spitalului în care lucrează au stârnit isterie pe internet.

Deși fumatul este interzis în instituțiile publice, cele două tinere nu s-au obosit să iasă afară, ci s-au apucat să fumeze chiar pe holul unității medicale. Ele au fost, însă, imortalizate de un vizitator, iar imaginea a stârnit revoltă pe internet.

A dat frâu liber pasiunii și a ajuns direct la spital! Femeie de 43 de ani, operată de urgență după ce a acceptat o practică bizară în dormitor

"De vreo două săptămâni tot urc pe acele scări și toată lumea fumează, indiferent că sunt doctori, studenți, pacienți sau vizitatori.", a comentat un pacient în dreptul fotografiei.

Amenzi uriașe pentru medicii care își lasă pacienții să aștepte prea mult: „Ar trebui să fim sprijiniţi şi nu umiliţi!”

De asemenea, directorul Spitalului din Craiova, Eugen Georgescu a reacționat imediat: ”Este inacceptabil ca în 2019 să fumăm pe holuri, culoare, scări de incendiu. În al doilea rând, nu putem să le cerem pacienţilor să respecte regulile, dacă nu le respectăm noi, personalul medical în primul rând. Am pornit o anchetă, se vor identifica persoanele care au făcut acest lucru şi vor intra în comisia de disciplină. Aceasta va stabili ce sancţiune vor primi doamnele care fumau. Au mai fost semnalate astfel de situaţii, dar fără nume. Au mai fost făcute controale. În cazul de faţă avem şi poze”, a declarat acesta potrivit Digi24.

O fetiță de șapte ani care s-a accidentat în pauză, dusă acasă de profesori și lăsată în grija unui frate de 12 ani. Mic... Invenție la Cluj ! Elevii unui liceu au inventat un senzor care își schimbă culoarea în funcție de calitatea aerului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x