Antena Căutare

Doua eleve din Hunedoara si-au impartit pumni si picioare pe holurile scolii

La scoala, ca pe ringul de box. Doua eleve, colege de clasa la un liceu din orasul Hunedoara, s-au incaierat pe holuri. Si-au impartit pumni si picioare si nici macar colegii n-au indraznit sa le desparta. Scandalul a pornit, se pare, de la mama uneia dintre fete, femeie de serviciu in scoala.

Suparata ca o colega i-a jignit mama, eleva din imagini a inceput scandalul. De la vorbe pana la fapte n-a fost decat un pas. S-a napustit asupra fetei si a lovit-o cu pumnii si picioarele.

Camerele de supraveghere n-au surprins bataia, dar se vede clar pe imagini cum, inainte sa fuga pe scari, victima primeste un sut in cap. Cea care a inceput altercatia spune ca cealalta a jignit-o pe mama ei care este intr-adevar ingrijitoare la noi in scoala. Voia sa discute cu aceasta, sa ii ceara socoteala cum de si-a permis asa ceva.

Batausele au fost despartite cu greu de femeia de serviciu. Care ar fi lovit-o la randul ei pe victima. Fetele sunt eleve in clasa a XII-a la Liceul Tehnologic Hunedoara. Incidentul s-a petrecut chiar inaintea simularii bacalureatului. De la scoala, tanara agresata a mers direct la politie sa depuna plangere. Ca urmare a acestei plangeri, politia municipiului Hunedoara a intocmit un dosar pentru loviri si alte violente.

Comisia de disciplina va hotari cum vor fi sanctionate elevele, dar si femeia de serviciu, in cazul in care se va dovedi ca a fost si ea implicata in conflict.

Specialistii europeni analizeaza efectele adverse pe care le-ar putea avea diclofenacul... Accident socant, filmat din intamplare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x