Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Incident grav în Capitală! Două persoane infectate cu coronavirus au plecat cu taxiul de la spital: "15 minute au stat lângă șofer"

Două femei au plecat cu taxiul de la Spitalul Colentina din Capitală, deși știau că sunt infectate cu coronavirus. Cele două persoane fuseseră confirmate pozitiv cu Covid-19, însă ar fi refuzat internarea în unitatea medicală.

ouă persoane infectate cu coronavirus au plecat cu taxiul de la spital

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au deschis un dosar penal în cazul a două femei care, deşi au fost confirmate pozitiv cu COVID-19, au plecat cu taxiul de la Spitalul Colentina.

Citește și: El este tânărul care a acceptat să fie vaccinat împotriva COVID-19

"Prin ordonanţa din data de 18.04.2020, într-un dosar penal aflat în lucru în cadrul acestei unităţi de parchet, s-a dispus începerea urmăriri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor", se arată într-un comunicat al Parchetului.

Femeile infectate au petrecut mai bine de 15 minute cu șoferul, în taxi

"În fapt, s-a reţinut că, la data de 17.04.2020, ora 22,10, două persoane de sex feminin au fost depistate într-un autoturism ce realiza activitate de transport în regim de taxi în municipiul Bucureşti, Şoseaua Ştefan cel Mare, Sector 2, în condiţiile în care cele două persoane au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 şi au refuzat internarea la Spitalul Colentina din municipiul Bucureşti, şoferul autoturismului petrecând mai mult de 15 minute în spaţiu închis cu acestea", se arată într-un comunicat al Parchetului.

Recomandari