Antena Căutare

Când s-ar putea redeschide mall-urile în România. Nelu Tătaru, despre relaxarea măsurilor din 15 mai: "Facem o evaluare"

Președintele Klaus Iohannis a anunțat primele măsuri de relaxare după data de 15 mai, atunci când încetează starea de urgență. Înainte de precizările făcute la Cotroceni de șeful statului, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a precizat că aceste măsuri vor fi relaxate în mai multe etape și vor viza toate categoriile de vârstă.

Când s-ar putea redeschide mall-urile în România. Nelu Tătaru, despre relaxarea măsurilor din 15 mai: "Facem o evaluare"
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru | Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat luni că nu vor impune restricţii speciale vârstnicilor şi nici izolarea acestora, susţinând că atunci când autorităţile vor lua decizia de a relaxa restricţiile, acestea vor viza toate grupele de vârstă.

Deschiderea mall-urilor nu intră în primele etape de relaxare a măsurilor

Cât despre o posibilă redeschidere a centrelor comerciale și a mall-urilor, Tătaru este de părere că este necesar să mai treacă cel puțin trei luni, timp în care pericolul răspândirii și infectării cu Covid-19 să fie redus semnificativ.

Citește și: Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: Relaxarea măsurilor, din 15 mai - VIDEO

'Măsurile de izolare funcționează și presiunea pe spitale e redusă. Măsurile de relaxare nu înseamna reluarea competițiilor sportive, a mall-urilor și a centrelor comerciale. Ne gândim după următorele 3 luni, este o dinamincă care trebuie evaluată', a precizat Nelu Tătaru, la digi24.ro.

Incident grav în Capitală! Două persoane infectate cu coronavirus au plecat cu taxiul de la spital: "15 minute au s... Gata cu speculațiile! Alexandru Rafila spune ce criterii trebuie îndeplinite ca măsurile anti-coronavirus să se relaxeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x