Antena Căutare

Dr. Monica Pop, despre speculaţiile privind suicidul Cristinei Ţopescu: "Trei pastile. Diferite!!"

Vestea că trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi incinerat a strârnit un nou val de speculații cu privire la modul în care aceasta și-a găsit sfârșitul. În acest context, medicul și prietena jurnalistei, Monica Pop, a postat pe Facebook un mesaj dur prin care cere incetarea speculațiilor după moartea Cristinei Țopescu.

Dr. Monica Pop, despre speculaţiile privind suicidul Cristinei Ţopescu: "Trei pastile. Diferite!!"
Cristina Țopescu a murit

Medicul Monica Pop susţine, într-o postare pe o reţea de socializare, că jurnalista Cristina Ţopescu nu s-ar fi sinucis, aşa cum se speculează în presă şi nici nu lua somnifere puternice.

Citește și:

Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie! Cum arăta în tinerețe, când forma un cuplu cu Ștefan Bănică – FOTO

"NICI VORBĂ de SUICID! CATEGORIC!
IAR INCINERAREA A FOST DORINŢA EI! Nu e de judecat pt asta! Cum fac unii!

Nici nu poate fi vorba de sinucidere, e doar o speculaţie. Ştiu bine ce lua. Nici vorbă de somnifer puternic. Nici vorba de moarte din așa ceva! 3 pastile! Diferite!
Cristina spunea mereu că vrea să trăiască cât mai mult pt animalele pe care le iubea atât. Se tot întreba ce vor face când ea nu va mai fi, cine le va mai iubi, hrăni şi trata! Toţi cei apropiaţi ştiu!

Cristina nu era religioasă. Avea credinţa și speranţa ei. A DORIT să fie incinerată. Normal să i se respecte dorinţa!", a scris medicul Monica Pop, pe Facebook.

Cristina Țopescu va fi incinerată

Surse din apropierea familiei Cristinei Ţopescu au declarat că trupul neînsufleţit al jurnalistei va fi incinerat miercuri, 15 ianuarie, la ora 12.00.

înainte de incinerarea care va avea loc la Crematoriul Vitan - Bârzeşti din Bucureşti, unde va fi prezent fratele mai mare al realizatoarei TV, Cristi Ţopescu, va avea loc şi o ceremonie religoasă.

Peste un milion de pensionari nu și-au primit banii: „Mai am trei lei în portofel”... Dosar penal în cazul elevilor din Arad intoxicaţi în urma unei acţiuni de dezinsecţie şi dezinfecţie/ Acţiunea a fost fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x