Antena Căutare

Dramă teribilă! Un tânăr de 23 de ani a murit PE LOC, iar alte trei persoane au fost rănite, în urma unui accident! A intervenit și un elicopter SMURD

Un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident teribil ce a avut loc între localităţile ialomiţene Ţăndărei şi Platoneşti. 

Un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident teribil ce a avut loc între localităţile ialomiţene Ţăndărei şi Platoneşti.

Conform presei locale, un copil de 14 ani a fost preluat cu un elicopter SMURD. Se pare că maşina în care se aflau patru persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

"La locul accidentului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD de la Garda de intervenţie Ţăndărei, două ambulanţe SAJ de la Ţăndărei şi una de la Slobozia", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea.

În ciuda faptului că o ambulanță a sosit rapid la fața locului, manevrele de resuscitare n-au mai dat roade pentru tânărul de 23 de ani.

Un alt pasager, un copil de 14 ani, a fost preluat şi transportat la spital de un elicopter SMURD, femeie a ajuns la spitalul din Slobozia, iar şoferul, un bărbat de 44 de ani, a fost preluat şi transportat la un spital din Capitală.

Anunțul de ULTIMĂ ORĂ! Românul care supraviețuise tragediei din Genova a murit! Bărbatul se afla în comă, în spital!... UPDATE: România, zguduită de PATRUcutremure în interval de câteva ore! Ce magnitudine a avut cel mai mare seism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x