Antena Căutare

"Drogurile, viata pe contrasens", o noua campanie impotriva consumului de stupefiante

Drogurile schimba si strica tot, iar acum ne ucid adolescentii. In randul tinerilor de 16 ani, consumul s-a dublat doar in ultimii doi ani. O arata statisticile Agentiei Nationale Antidrog care a pregatit. o arma noua: campania "Drogurile, viata pe contrasens". E un film dur care arata toate laturile consumului de droguri. Artista Alexandra Stan s-a alaturat ca voluntar in lupta.

Pe Alexandra Stan au convins-o prietenii sa lupte impotriva drogurilor. Mai exact, cei pe care i-a vazut cum se prabusesc in fata falselor iluzii.

"Am cunostinte care au incercat si pot sa spun ca nu au sfarsit foarte bine. A doua zi te trezesti, esti depresiv, esti trist, esti acelasi om", a spus Alexandra Stan.

Artista nu vorbeste din experienta ei. Dar sute de adolescenti, da!

Campania este, de fapt, un film de 50 de minute in care fostii consumatori isi spun povestea, iar specialistii ingrijorarea. Cresterea de consum pe toate categoriile de droguri a fost de la 5 la 10% fata de studiul anterior.

O problema tot mai ingrijoratoare este transmiterea virusului HIV de la ac la ac. Peste 100 de consumatori au fost diagnosticati numai in ultimele luni. Si prea putini se opresc la timp.

FOTO: drugsblow.com

Un bebelus abandonat pe o banca din Slobozia a fost gasit de un caine pechinez... Afla cat costa viata unui om din primul ghid al companiilor de asigurari din Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x