Antena Căutare

Un bebelus abandonat pe o banca din Slobozia a fost gasit de un caine pechinez

Un pechinez i-a dat a doua sansa la viata unui bebelus de doar un an. Fetita a fost abandonata de mama pe o banca din apropierea unui liceu din Slobozia. Era infasurata in hainute si nu scotea niciun sunet. Cainele a simtit-o insa si si-a dus stapanul langa banca, iar copilul a ajuns pe mainile medicilor.

Abandonata pe banca si aproape inghetata, fetita nu scotea nicun sunet. Era putin dupa ora 7 dimineata cand batranul si-a scos cainele la plimbare. Animalul s-a dus glont catre banca de langa liceu. Batranul nici nu-si imagina ca va fi ziua in care salveaza un copil. Barbatul a pus imediat mana pe telefon si a stat acolo pana au venit medicii.

Dupa ce a fost consultata, medicii au constatat ca fetita este sanatoasa.

Mama care si-a abandonat fiica de doar 1 an in strada n-a fost gasita inca. Politistii au aflat insa ca e vorba despre o tanara de 21 de ani din comuna Bordusani, care locuieste insa, fara acte, in Bucuresti. Nimeni nu stie unde ar putea fi acum. Cert este ca daca va fi gasita, risca sa fie decazuta din drepturi. Pana atunci, fetita ramane in grija medicilor.

Facebook sau Google isi cauta angajatii printre studentii din Romania!... "Drogurile, viata pe contrasens", o noua campanie impotriva consumului de stupefiante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x