Antena Căutare

”Drumul apei” vazut prin ochii liceenilor de la Ghica

Liceenii de la Colegiul Național ”Al. D. Ghica” din Alexandria participă în perioada 24.06 – 24.10. 2018 la concursul național EUROSCOLA cu o campanie de promovare a proiectului ”Reabilitarea şi extinderea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Teleorman”, Proiect cofinanțat din Fonduri de Coeziune, prin Programul Operațional Sectorial Mediu ”Investim în Mediu. Credem în Viitor”.

Campania de promovare, derulată sub titlul LEARN TO INVEST FOR EUROPE – L.I.F.E., își propune să aducă în atenția comunității locale apa ca element indispensabil vieții. Proiectul pe care îl promovează echipa EUROSCOLA de la Colegiul Național ”Al. D. Ghica” se aliniază politicii Uniunii Europene pentru apa potabilă, dezvoltată în ultimii 30 de ani, care se asigură că apa pentru consumul uman este sigură pentru consum îndelungat, deci asigură un nivel înalt de protecție a sănătății consumatorilor. Apa potabilă de calitate, sigură și în cantitate suficientă este esențială pentru viața noastră cotidiană, ca apă de băut și pentru gătit. De asemenea, folosim zilnic apa pentru numeroase alte scopuri, cum ar fi pentru spălat, pentru menținerea igienei personale și a locuinței, sau pentru udarea plantelor.

Pentru a ilustra variatele ipostaze ale apei în viața cotidiană, echipa EUROSCOLA Ghica, în parteneriat cu Muzeul Județean Teleorman, organizează în perioada 28 august – 3 septembrie 2018 expoziția de fotografie ”DRUMUL APEI”, în cadrul căreia vor fi expuse lucrări realizate de membrii echipei. Expoziția va fi găzduită de către Muzeul Județean Teleorman.

Mai multe amanunte pe siteul proiectului: www.life-euroscola.ro

Pericol uriaș, la un pas de București! Autoritățile sunt în stare de alertă!... Legea Pensiilor 2018. Cui i se va reduce vârsta de pensionare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x