Antena Căutare

După ce a măturat totul în calea ei, cu peste 120 km/h, furtuna se va face din nou simțită. Oamenii se pregătesc să înfrunte fenomenul extrem care a lovit România

Urgia a omorât 8 oameni, iar zeci de persoane au fost rănite! Furtunile extreme s-au dezlănţuit peste România şi încă nu am scăpat.

La ce să ne aşteptăm în următoarea perioadă: "Din pacate, vorbim in continuarea, pentru saptamana aceasta, despre alte furtuni. Sa speram ca, de aceasta data, nu la fel de violente. Vor fi averse, tunete, fulgere, vijelii", spun specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Opt persoane au murit, în urma furtunii care s-a înregistrat în vestul şi nordul ţării. Cinci decese s-au înregistrat în Timiş, două în Bistriţa-Năsăud şi unul în staţiunea arădeană Moneasa. În Maramureş, pompierii au coborât din telescaunul blocat în staţiunea Suior un bebeluş de trei luni cu hipotermie şi un copil de 4 ani şi se îndreaptă la cota 1000 pentru a acorda îngrijiri unei perosoane inconştiente.

Așa ne îmbolnăvim și nu știm de ce! Ouă expirate, dar vopsite, pentru a primi o nouă dată de valabilitate. Un filmuleț a... Horoscopul zilei de 19 septembrie. Persoanele născute în această zodei vor avea o zi plină de peripeţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x