Antena Căutare

Durere fără margini printre prietenii studentei eminente: ”Aurica, tu ești și vei rămâne eroul meu! ”

Aurelia Ion, studenta eminentă care și-a pierdut viața în urma tragicului accident aviatic, a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și numeroși prieteni devastați, care o plâng.

Aurelia Ion, studenta eminentă care și-a pierdut viața în urma tragicului accident aviatic, a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și numeroși prieteni devastați, care o plâng.

La scurt timp după ce au aflat de incidentul nefericit, mulți dintre apropiații fetei au postat mesaje pe rețelele de socializare.

”Aura, profesoara ta de chimie Raluca te plânge. Te iubesc mult și sunt alături de ține chiar și acolo sus. Tu care ești eleva mea preferată, nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Ai făcut această meserie de doctor cu tot sufletul și toată pasiunea și tocmai medicina ți-a adus asemenea nenorocire. Te plâng mult și te iubesc mult de tot,”, a scris Raluca

Unchiul fetei și-a exprimat durerea printr-un mesaj pe Facebook: ”Aurica, tu ești și vei rămâne eroul meu!”

” Dumnezeu să o odihnească în pace și să aibe grijă de ea acolo Sus...Condoleanțe!”, a scris o altă persoană

”Ion Aurelia, nici nu poți să-ți închipui câtă durere ai lăsat în urmă. Mergi printre îngeri că păcate n-ai avut când să faci.”, a transmis altcineva

Un alt apropiat al fetei a transmis, prin intermediul rețelei sociale: ”Ai plecat spre cer,...ai plecat cu râvnă să ajuți un suflet și ai rămas acolo, cu sufletul,...trupul care strigă ajutor,n-a fost auzit decât de brazii care ți l-au înmiresmat, nemaisimtind durere! De-acolo din Împărăția Lui .
Dumnezeu,învață-ne să fim că tine, FRUMOASĂ EROINĂ! Te voi pomeni alături de eroii noștri! ”

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu Aureliei, o pot face la Capela Militară Ghencea, unde va fi depus trupul neînsuflețit al acesteia.

Foto: Facebook

Iată cum arăta Adrian Iovan tânăr, la manșa avionului (FOTO)... Ninsorile vin și în București! În curând!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x