O elevă de 15 ani, dispărută fără urmă! Părinții disperați imploră ajutor: "este viața și inima mea"

 

Elevă dispărută de acasă de două zile! Părinții imploră ajutorul tuturor persoanelor care au văzut-o pe Alexandra: "Sunt o mamă disperată care își caută copilul! Ea este viața și inima mea".  Haideți să o găsim împreună

O mamă din Reșița își caută cu durere fiica de 15 ani și jumătate, care a dispărut de două zile. Potrivit spuselor mamei, fata a pleat de acasă spre școală, adică drumul normal, dar nu s-a mai întors niciodată.

Mama sa, Claudia Gina Preda, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care cere ajutorul tuturor pentru găsirea copilei sale: ”Sunt o mamă disperată care își caută copilul – Alexandra.. A dispărut de ieri dimineață… este viața și inima mea. Vă implor ajutati-mă să o găsesc. Telefonul meu pentru orice informatie pe care o aveți..Zi sau noapte…0771017014”, a scris aceasta.

Potrivit observator.tv, femeia a declarat că fata are un iubit, motiv pentru care Alexandra nu a mai ajuns la școală de două săptămâni. Cu toate acestea, în situația dată, iubitul Alexandrei nu știe nimic despre ea și o caută cu disperare alături de părinți.

Citește și: Video. Bătaie cu răngi între două clanuri, în fața unui notariat din Reșița! Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă

"A plecat la şcoală, dar nu a ajuns la cursuri. Nu mergea de zile întregi. Nimeni de la şcoală nu m-a anunţat că ar lipsi. Sau că are absenţe. De două săptămâni nu se duce la cursuri. Află toate informațiile pe observator.tv.

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe