Antena Căutare

Ea e femeia care se operează ca să arate precum o pisică. A început să își modifice corpul de la 11 ani. Cum arăta înainte

O italiancă, Chiara Dell'Abate, și-a făcut 20 de modificări corporale pentru a își vedea visul de a se ”transforma” în pisică. A început să-și modifice trupul de la vârsta de 11 ani.

colaj de imagini cu o femeie care are multe piercinguri si operatii Galerie
O italiancă, Chiara Dell'Abate, și-a făcut 20 de modificări corporale pentru a își vedea visul de a se ”transforma” în pisică. A început să-și modifice trupul de la vârsta de 11 ani. | Profimediaimages.ro

În ciuda faptului că e etichetată drept ”psihotică” și ”dezaxată” de către mulți, femeia-pisică din viața reală susține că e foarte mulțumită de stilul său de viață.

”Mă gândesc că aș fi o pisică destul de cool.”, a afirmat Chiara Dell'Abate, în vârstă de 22 de ani.

Citește și: Un câine abandonat de stăpân în Gherla a încercat disperat să intre în curtea casei. Video cu reacțiile sfâșietoare ale animalului

Ea e femeia care se operează ca să arate precum o pisică. A început să își modifice corpul de la 11 ani

Chiara a început transformarea la vârsta de 11 ani, când și-a făcut primul piercing și și-a întins urechea. Cinci ani mai târziu, avea 72 de cercei.

În prezent, femeia și-a făcut peste 20 de modificări corporale. A ales să-și perforeze nările, să-și despice limba, are piercinguri de 0,8 cm în buza superioară și piercing de 1,6 cm în interiorul labiilor.

Aceste lucruri nu au fost suficiente, astfel că Chiara a suferit și o blefaroplastie și are zece implanturi subdermice pe ambele mâini.

Pentru a își completa înfățișarea de pisică, parcă de pe altă lume, tânăra și-a pus patru coarne, șase mărgele în zona intimă, și-a tatuat globii oculare și și-a scos mameloanele.

Citește și: Femeia care s-a îmbogățit după ce dentistul i-a distrus dantura. Suma uriașă cu care a fost despăgubită

"Este o nebunie să vezi cât de mult se poate schimba corpul uman și ce se poate obține de fapt prin modificări corporale", a afirmat Dell'Abate, care acum intenționează să devină o pisicuță umană.

În timp ce italianca are deja modificări foarte asemănătoare cu cele ale unei pisici - în special urechile ascuțite, eyelinerul permanent, implanturile de pe frunte și unghiile în formă de gheare - mai are un drum lung de parcurs până când va arăta ca animăluțul preferat.

”Pentru a obține aspectul complet de pisică, voi avea nevoie de un lifting pentru ochi, remodelarea dinților, tăierea buzei superioare, mai multe fillere. Voi pune un lucru numit transdermal pentru a atașa o coadă și cu siguranță mai multe tatuaje”, a afirmat Chiara.

În timp ce intervențiile pot părea dureroase, femeia spune că este ”mai mult sau mai puțin obișnuită cu asta”: ”Procedurile de orice fel dor foarte mult, dar durerea este temporară și nu este mare lucru pentru mine”.

Citește și: Ce a declarat Vlad Pascu în speranța că va schimba decizia luată de Tribunalul Constanța

Internauții o critică pentru alegerile sale, însă Chiara susține cu tărie că primește și multe complimente. Ea crede că inspiră oamenii să se exprime liber și că în ciuda răutăților, se simte bine în pielea ei și nu regretă nimic.

Un câine abandonat de stăpân în Gherla a încercat disperat să intre în curtea casei. Video cu reacțiile sfâșietoare ale ... Diferenţa dintre preţurile din Germania şi cele din România. Doi români au făcut un experiment, iar clipul face senzație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x