Antena Căutare

Ea este eleva din Vaslui care a trimis o scrisoare emoţionantă primarului din localitate. Fata mai are alți șapte frați

Alo, aici România reală! Scrisoarea unei eleve din Vaslui ar putea fi o lecţie pentru noi toţi. Fata a avut o rugăminte specială pentru primarul comunei în care locuieşte. Să-i împrumute un telefon sau să îi cumpere unul. Eleva are nevoie de smartphone pentru a urma cursurile online şi i-a promis edilului că-i va plăti lunar ratele, din alocaţie.

Eleva din comuna vasluiană Şuletea i-a trimis primarului Ciprian Tamaş o scrisoare în care îi cere să îi împrumute un telefon pentru cursurile online sau să îi cumpere unul în rate, asigurându-l că va da bani lunar din alocaţia sa pentru a-l achita.

Citește și: O elevă din Vaslui i-a scris primarului, cerându-i un telefon pentru școala online. I-a spus că la alocație îi va returna banii

Fata mai are șapte frați, iar părinții nu-și permit să-i cumpere alt telefon

Într-o postare pe contul său de socializare, primarul a prezentat scrisoarea elevei, în care aceasta a spus că mai are şapte fraţi şi că părinţii nu îşi permit să-i cumpere un telefon.

"Am apreciat întotdeauna că ne-aţi sprijinit. (...) Acum, cu această nebunie ce ne ţine departe de băncile şcolii, singura noastră legătură cu profesorii noştri este este mediul online. Momentan folosim toţi telefonul mamei mele, dar nu reuşim să ţinem pasul cu acest sistem de învăţământ, din cauza lipsei unui alt telefon. Ştiu că aveţi un suflet bun şi vă rog cu toată fiinţa mea să îmi împrumutaţi şi mie un telefon, iar dacă nu aveţi unul disponilbil, v-aş ruga să îmi cumpăraţi dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocaţia vă voi aduce banii. Sper să înţelegeţi situaţia financiară cu care se confruntă părinţii mei şi să daţi curs rugăminţii mele. Promit să nu vă dezamăgesc!", a scris eleva, potrivit postării primarului.

Ea este eleva din Vaslui care a trimis o scrisoare emoţionantă primarului din localitate. Fata mai are alți șapte frați

Citește și:

Un preot din judeţul Covasna critică şcoala online: ”Copiii nu au pâine pe masă, nu au curent şi nu au haine, la ce să folosească tabletele?”

Primarul a promis că va ajuta cât mai mulți elevi din localitate

Ciprian Tamaş a dat asigurări că va face tot posibilul pentru ca eleva să primească un telefon, solicitând sprijin prietenilor virtuali şi a anunţat, totodată, că elevii care au deja dispozitive, dar nu beneficiază de abonament de date mobile, vor avea internet gratuit în anumite puncte din comună.

"Am primit această scrisoare pe Messenger de la o fetiţă, elevă a şcolii noastre. Pur şi simplu mi-au dat lacrimile. Am vorbit dimineaţă cu directorul şcolii şi mi-a confirmat că sunt peste 30 de elevi în această situaţie. Nu au telefon, nu mai vorbim de tabletă sau de laptop, pentru a interacţiona cu cadrele didactice online. Astfel, am rugămintea la voi, prietenii mei dragi, care v-aţi schimbat smartphone-ul şi vreţi să aduceţi o bucurie, să îl donaţi pe cel vechi cu toată bucuria unui elev nevoiaş din comuna noastră! Am o veste bună şi pentru elevii care dispun de telefoane şi nu au date mobile: la sfârşitul săptămânii vom putea utiliza internetul gratuit prin WI-FI, în punctele stabilite din fiecare sat", a afirmat primarul.

Alertă! Virusul Covid-19 a suferit mutații, iar tulpina din Europa e mult mai contagioasă în prezent... Cutremur în România, miercuri seara. Ce magnitudine a avut seismul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x