Antena Căutare

Elevă în clasa a șaptea, umilită de primarul comunei! Profesoara fetei, revoltată: ”Vă dați seama că e în sufletul ei? Toți o privesc cu suspiciune!”

O adolescentă de doar 13 ani, elevă în clasa a șaptea, la o școală dintr-o localitate din Ilfov, a fost umilită de primarul comunei, iar cazul a fost făcut public chiar de profesoara fetei, Cristina Tunegaru. 

O adolescentă de doar 13 ani, elevă în clasa a șaptea, la o școală dintr-o localitate din Ilfov, a fost umilită de primarul comunei, iar cazul a fost făcut public chiar de profesoara fetei, Cristina Tunegaru.

Eleva în clasa a șaptea a fost umilită de primarul comunei Petrăchioaia, udețul Ilfov, care i-a interzis să mai meargă cu microbuzul școlar. Cazul a fost semnalat de profesoara fetei, care predă la școala din localitate.

„O fetiţă din clasa mea nu mai are voie să se urce în microbuzul şcolar, începând de astăzi. I-a interzis primarul. Atenţie, o fetiţă de 13 ani, din clasa a VII-a, vine la şcoală singură când toţi ceilalţi copii urcă în microbuze. Situaţia e cel puţin revoltătoare”, scrie profesoara, potrivit Adevărul.

Se pare că incidentul teribil a avut loc joi, 26 septembrie, când a trântit ușa la urcarea în microbuzul școlar, iar șoferul a decis să-i dea o lecție adresându-i injurii rasiale precum cioară, ţigancă jegoasă şi să o dea jos. ”Familia, pe bună dreptate, a apelat la ajutorul 112 pentru a se apăra de un evident abuz”, povesteşte Cristina Tunegaru.

Decizia părinților de a chema Poliția l-a revoltat pe primarul comunei, Mihai Dobre, care a decis că fetiţa nu mai are voie să se urce în microbuzul şcolar, plătit din bani publici. „Pentru că nu acceptă când un părinte îşi apără drepturile. În ultimele zile, primăria a început o campanie de bullying agresiv împotriva micuţei, care e acuzată în faţa părinţilor şi a şcolii că prin gestul ei a distrus microbuzul. O fetiţă de 13 ani a rupt uşa microbuzului!

Dumnezeule! Vă daţi seama ce e în sufletul ei acum, când toţi colegii şi părinţii o privesc cu suspiciune, totul pentru că a fost umilită de un şofer rasist, când primarul ameninţă că va sista traseul tuturor microbuzelor din cauza acestui incident? Când copiii din comunităţi dezavantajate abandonează şcoala, când devin victime ale accidentelor şi ale reţelelor de trafic, nu e doar fatalitatea. Există nişte oameni, bine plătiţi de stat, care sunt vinovaţi, o vină difuză, acte de discriminare şi umilinţă, neglijenţă, toate se adună”, adaugă profesoara.

Klaus Iohannis intervine în cazul de la Caracal: ”Îi cer demisia domnului Felix Bănilă, procuror-șef al DIICOT!”... Stare de ALERTĂ! S-au descuperit substanţe cancerigene în medicamente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x