Antena Căutare

Elevi bătuți cu Biblia în cap de un profesor de religie. A împărțit pumni și picioare copiilor

Un profesor de religie din Vrancea şochează cu lecţii brutale. Tânărul dascăl aplică religia violenţei. Cu Biblia în mână, ar fi lovit elevi de 13-14 ani. Copiii s-au plâns că au fost călcaţi în picioare şi loviţi cu Cartea Sfântă în cap

Un profesor de religie din Vrancea şochează cu lecţii brutale. Tânărul dascăl aplică religia violenţei. Cu Biblia în mână, ar fi lovit elevi de 13-14 ani. Copiii s-au plâns că au fost călcaţi în picioare şi loviţi cu Cartea Sfântă în cap. Profesorul și-a dat demisia.

Ora de religie a fost tulburată de o încăierare cu profesorul. Scenele derulate sunt şocante, povestesc părinţii copiilor bătuţi de dascălul care ar fi trebuit să aibă cea mai mare toleranţă.

Cu Biblia în mână, ar fi împărţit pumni şi picioare. Aşa ar fi vrut să facă linişte în sala de clasă. Lecţia brutală i-a învineţit. Într-o înregistrare obţinută de reporterii Observator, profesorul mărturisea că va minţi la audieri pentru a se proteja. Însă, în cele din urmă, le-a spus colegilor că regretă.

Jan Vasilescu este numele dascălului de religie, are 31 de ani şi era primul său an la catedră. Scandalul a ajuns până la Patriarhie. Tânărul nu a vrut să vorbească despre ce s-a întâmplat.

Fericire mare pentru elevi! Fără teme pentru acasă. Ministrul Educației a făcut, astăzi, anunțul... Cresc salariile românilor! Salariul minim la stat va fi de 1.625 de lei. Când urmează să intre în vigoare noile modifică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x