Căutare Live

Elevii clasei a VIII-a intră, începând de vineri, în vacanţa de vară! Când începe Evaluarea Națională

Elevii clasei a VIII-a vor intra astăzi în vacanța de vară, conform calendarului emis de Ministerul Educației Naționale, ei urmând să susțină Evaluarea Națională. 

Elevii clasei a VIII-a vor intra astăzi în vacanța de vară, conform calendarului emis de Ministerul Educației Naționale, ei urmând să susțină Evaluarea Națională.

Elevii de clasa a VIII-a vor încheia anul școlar 2018-2019 vineri, 7 iunie, întrucât vor susține Evaluarea Națională, care va care va debuta în data de 18 iunie, cu proba la Limba şi literatura română.

Citește și: Evaluarea Națioanală 2019. Calendar complet al evaluărilor naționale

Potrivit ordinului privind structura anului şcolar 2018-2019 emis de Ministerul Educaţiei Naţionale, pentru clasa a VIII-a, anul şcolar însumează 33 de săptămâni de cursuri şi se încheie vineri, 7 iunie 2019.

Elevii clasei terminale din ciclul gimnazial intră mai devreme în vacanţă, deoarece ei urmează să susţină, în luna iunie, probele Evaluării Naţională. Potrivit calendarului de examene emis de Ministerul Educaţiei Naţionale, evaluarea va debuta cu proba la Limba şi literatura română, care va fi susţinută de către elevi în data de 18 iunie. Ea va fi urmată de proba la Matematică, pe care elevii o vor susţine în 20 iunie şi Limba şi literatura maternă, în 21 iunie, conform Mediafax.

Citește și: Evaluare Națională 2019 clasa 2, Română - citit. Ce subiecte au picat

Afişarea primelor rezultate, respectiv a celor de dinaintea depunerii constetaţiilor va fi făcută în 25 iunie, potrivit datelor Ministerului Educaţiei Naţionale. Tot atunci, elevii care sunt nemulţumiţi de note vor putea depune contestaţii.

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Polițiști din Argeș atacați cu toporul de un bărbat de 38 de ani. Ce a urmat este incredibil...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri