Căutare Live

Emil Boc: Toti turistii vor putea folosi, din luna iulie, centura ocolitoare Constanta

Premierul Emil Boc i-a spus primarului din Constanta, Radu Mazare, ca din luna iulie toti turistii care vin pe litoral vor putea folosi soseaua de centura a municipiului, conform Mediafax.

"Este o prioritate majora pentru noi ca municipul sa fie ferit de aglomeratia specifica verii, iar romanii sa vina la mare sau sa plece, dupa ce se simt bine pe litoral, linistiti spre casa",


Premierul a adaugat ca din aceasta toamna toate camioanele vor putea ocoli municipiul Constanta folosind aceeasi centura. "In urma reevaluarii programelor de infrastructura rutiera, care vizeazã direct municipiul Constanta, putem sa spunem ca incepand cu toamna acestui an veti scapa de cosmarul traficului greu din municipiu, odata ce se va da in circulatie partea de centura ocolitoare", i-a transmis Emil Boc primarului Radu Mazare.

Emil Boc a asistat la semnarea, de catre ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a unui contract de 16,9 milioane de lei pentru constructia unei parcari supraetajate in zona Spitalului Judetean.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

UPDATE! Sorin Ovidiu Vintu a fost pus in libertate. Judecatorii au respins cererea de arestare preventiva... VIDEO! Mascatii au descins degeaba la Gherla, rromii disparusera...
Ultimele știri