Antena Căutare

ANAF vinde maşinile confiscate. Preţurile încep de la 1400 de lei!

Licitaţiile organizate de ANAF sunt o ocazie uriaşă de a face achiziţii mari, la preţuri mici.  Deși nu se promovează mai niciodată licitațiile, cumpărătorii se înghesuie să profite de preţurile mult mai mici decât cele de pe piaţă.

Licitaţiile organizate de ANAF sunt o ocazie uriaşă de a face achiziţii mari, la preţuri mici. Deși nu se promovează mai niciodată licitațiile, cumpărătorii se înghesuie să profite de preţurile mult mai mici decât cele de pe piaţă.

Magazinul ANAF din Oradea a reuşit să valorifice bunurile confiscate, acumulând peste 2 milioane de lei din vânzări. Pe rafturi, se găsesc articole vestimentare, încălţăminte şi cosmetice, dar şi obiecte de uz casnic sau personal.

Autoturismele confiscate de inspectorii ANAF sunt scoase la licitaţie. Miercuri, 7 maşini vor fi puse la bătaie.

"În fiecare miercuri la nivelul judeţului Bihor se face licitaţia la autoturisme, ele se găsesc în vama Borş. Ce avem pe stoc acum pornesc de la 1.400 de lei la 18.000 de lei, în funcţie de vechime, de uzură", susţine Vasile Farc.

Veste ȘOC pentru cei care au mașini SECOND HAND! Se întâmplă în curând!... Schimbare SEMNIFICATIVĂ în privința înmatriculărilor în România! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x