Antena Căutare

Ești prins în trafic fără ITP? Îți poți lua adio de la mașina ta. Vei fi nevoit să scoți din buzunar aproape 3000 de lei

Reguli noi pentru proprietarii de maşini din toată ţara! Cine este prins cu Inspecţia Tehnică Periodică expirată, merge cu platforma până la primul centru autorizat.

Reguli noi pentru proprietarii de maşini din toată ţara! Cine este prins cu Inspecţia Tehnică Periodică expirată, merge cu platforma până la primul centru autorizat.

O nouă reglementare prevede ca autoturismul să fie blocat, iar numerele de înmatriculare reţinute. Mai mult, poliţiştii vor putea depista mai uşor în trafic maşinile fără ITP valabil.

Un control de rutină care poate transforma orice şofer în pieton, dacă a uitat să-şi reînnoiască ITP-ul. Dacă până acum şoferii scăpau cu o simplă amendă, din 20 mai, ei rămân şi fără dreptul de a-şi mai mişcat maşina din loc.

În cazul în care şoferii sunt prinşi în trafic fără inspecţia tehnică periodică valabilă ei sunt buni la plată. Riscă o amendă de 2900 de lei, iar poliţiştii îi vor lăsa fără talon şi fără numerele de înmatriculare ale maşinii. În plus, autoturismul rămâne pe loc, nu mai poate să fi condus. Maşina poate să fie doar tractată sau ridicată cu platforma. Adică alţi bani, altă distracţie.

Pentru că transportul cu platforma poate costa şi o mie de lei. Mai mult, Registrul Auto Român va transmite zilnic seriile maşinilor care circulă fără să aibă ITP

Va ploua abundent până la finalul lunii! Meteorologii au emis și un cod portocaliu de inundații în mai multe județe din ... Apartament în bloc vechi sau nou? Care sunt avantajele şi dezavantajele: "Depăşeşti zece mii de euro"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x